0 Läs mer >>
Ibland funderar jag på att flytta hem igen. Jag saknar mitt liv jag levde. Att bo hemma hos mina föräldrar. Då ringer alltid någon och frågar när jag kommer hem och om jag vill ha middag. Och det var alltid så spännande att ta reda på vad middagen var! Jag bodde nära mina bästa vänner i hela världen. Det gick att spontana hela tiden. Åka till mc Donalds och ta en glass, mötas på en cigg och deep talk eller bara ta en promenad på natten i ett öde Trelleborg. Det var alltid fester på helgerna. Och söp vi oss inte lyckliga så spelade vi kort eller något annat chill. Det enda jag ville när jag bodde där var att åka iväg! Och nu känns det för långt bort! Jag vet inte vad jag ska göra. Just nu vill jag packa ihop och åka hem igen. 


Home is where your...

0 Läs mer >>
I början på januari i år skrev jag lite om hur jag ville att 2014 skulle bli. 2013 var ett långt år och det enda jag ville ha var en stor förändring till dess motsats. De två viktigaste saker jag skrev var:

2014 är året då: 
Jag blir sanslöst kär, och sanslöst älskad för den jag är.
Jag flyttar till något nytt och inreder det precis som jag vill ha det. 


Halva året har gått och lite därtill, och jag har uppfyllt det. Jag har träffat mannen jag älskar sanslöst och som sanslöst älskar mig. Det är han och jag. Han gav mig en underbar sommar fylld av skratt och kärlek. Han har fått mig att älska någon gränslöst, och det viktigaste att känna sig lika älskad tillbaka. 

Jag flyttade till en större lägenhet. Världens finaste om jag får säga så. Jag har inrett den precis så som jag vill ha det. Och jag trivs så bra. Jag sover gott, läget är perfekt och det hade inte kunnat bli bättre. 

Så oavsett vad som händer resten av året tar jag det. För mina drömmar besannades och jag ber inte om mer! 

Året jag fann allt